maandag 22 maart 2010

Het project boeken brengt de klas-blogs tot leven


De eerst volgende info-avond vindt plaats op 20 april om 19u30 en zal later op het jaar nog een 3de keer plaatsvinden. Op deze avond wordt algemene informatie over de school en haar werking verstrekt.

Het project boeken brengt de klas-blogs tot leven

Dat er altijd wel wat gebeurt op jonatan wisten jullie al, maar het aantal activiteiten dat er rond ons thema boeken werd gepland is bijna niet op te lijsten.
Ga zeker de klasblogs eens af, je zal merken dat er de laatste weken heel wat nieuwe foto's, berichtjes, ... te vinden zijn over de bezoeken, voorleesmomenten, ...
Vergeet niet: je kan heel makkelijk op de hoogte blijven van wat er op de school gebeurt door je te abonneren op de blogs. Zo krijg je telkens er een nieuw bericht is, een mailtje (maximum 1 overzichtsmail per dag). Lees de handleiding om je te abonneren op onze berichten hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.