woensdag 22 september 2010

De foto's van Jonatan zijn verjaardagsfeest!



Kijk hier naar de foto's van ons verjaardagsfeestje op 3 september. De kinderen hadden zoals afgesproken gezorgd voor een leuke feesthoed, mooie slingers, feestelijke kledij, en ze konden het verjaardagsliedje heel goed meezingen en dansen. Die eerste 4 kaarsen waren dus snel binnen.
Ze mochten ook een cake meebrengen,... met als resultaat super formidabel veel cakes, de één nog lekkerder dan de andere! Maar daar bleef het niet bij! Tot onze grote verbazing zitten er een heleboel meester-banketbakkers tussen onze ouders, want we kregen prachtig versierde taarten, mooi versierde manden met allerlei lekkers, zelfs een heuse reuze-slagroomtaart! Het kon niet op. Wat een smulpartij! Die vijfde kaars was dus zeker binnen.
Marcel Mottebal kwam zowaar in feeststemming, en ging helemaal uit de bol! Voor onze jarige meeuw Jonatan was het een dag om nooit te vergeten!
Hierbij nog eens een welgemeende dankjewel aan al de enthousiaste bakkers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.