vrijdag 3 december 2010

Het Sintbezoek viel bijna in het water door Marcel Mottebal

Het is een brave man, die Marcel Mottebal. Elke ochtend doet hij alle deurtjes open en elke avond doet hij weer netjes dicht. Maar de ongeëvenaarde werk-ijver van de schoolconciërge zorgde er bijna voor dat het bezoek van de Sint dit jaar op een ramp uitliep.
Marcel wist namelijk niet van de Sint die op Jonatan bleef overnachten. Hij had alleen gemerkt dat de deurtjes die hij zo nauwgezet op slot had gedaan, 's morgens weer open bleken. Daarom had hij de deuren nog eens flink aangedraaid maar ... daar had hij ook de Goedheilig Man mee in de badkamer opgesloten.
Gelukkig kon de Sint op het allerlaatste moment uit zijn benarde badkamerpositie bevrijd worden en kon de Sint tóch zijn jaarlijkse rondgang in de klassen laten doorgaan.
De Sint én zijn Pieten waren verheugd dat de kinderen van de school zoals gewoonlijk héél braaf waren geweest.
Klik op onderstaande foto om alle foto's te bekijken
Van De Sint op Jonatan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.