zaterdag 3 december 2011

De Sint op school

Ons schooljaar staat in het teken van talenten en dat was ook merkbaar bij het bezoek van Sinterklaas. Leerling Lotte verwelkomde de Sint door Zie ginds komt de stoomboot op haar doedelzak te spelen. De kids zongen zo hard als mogelijk mee.
De leerkrachten lieten ook hun talenten zien aan de Sint. Juf Stephanie zong "Happa Barthdaai Ta Yaa" voor de Sint, waardoor we even dachten naar opnames van The Voice te zitten kijken (inschrijven Juf Stephanie!). Met juf Greet ging het dan weer snel achteruit volgens de Sint... want zij zette het op een omgekeerde spurt! Meester Koen hield op een wel erg speciale manier een lederen bal één minuut lang op zijn hoofd. Meester Pieter die kon dan weer fluiten met een mond vol koekjes. En meester Philip verbaasde iedereen met zijn jongleertalent!

Maar de grootste verrassing kwam van de Heilige Man zelf. Hij toonde een talent waar niemand van ons het bestaan van kende. Bekijk onderstaand videoverslag om het te leren kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.